Magic Land Botosani

pizza magic land botosani
Una dintre cele mai populare pizzerii din Botosani este Pizzeria Magic Land situata în strada Cuza Voda nr. 18 (în spatele Casei Sindicatelor), cum mergi spre liceul A. T. Laurian, la câteva zeci de metri de Casa Sindicatelor, pe partea dreaptă.

Preţurile la Pizzeria Magic Land sunt foarte accesibile ceea ce o şi face foarte populară în rândul tinerilor care vor să mănânce ceva consistent, delicios şi la preţ cât mai mic.
Pizza este preparată în 3 mărimi (regular, large si extra-large) iar preţurile variază de la 9 RON până la 15 RON în funcţie de ingrediente.
Din specificaţiile existente pe site-ul oficial spicuim câteva aspecte de interes pentru clienţi:

Pizzeria Magic Land este dotată cu salon pentru fumători şi nefumători, aer condiţionat, acces internet wireless gratuit, televizoare LCD.
Pizzeria Magic Land foloseşte pentru prepararea pizzei cele mai proaspete ingrediente, alese cu grijă. Pizza este coaptă bine, conferindu-i un plus de savoare.

Oferta existentă în acest moment “La 4 Pizza Magic Extralarge primeşti 1 Pizza Magic mică GRATIS!”
De pe site-ul pizzeriei lipseste orarul de funcţionare însă din câte îmi amintesc eu ar fi deschis pâna pe la 1-2 noaptea.
Pentru comenzile de pizza la Pizzeria Magic Land se oferă transportul gratuit la domiciliu.
Telefoanele la care se poate apela pentru o comandă de pizza în Botoşani sunt: 0231.514.014 şi 0748.488.693.
Website: www.PizzaMagic.ro

Te pregatesti sa iesi la o pizza cu prietenii sau la un restaurant cu persoana iubita? Poate ar fi cazul sa-ti alegi o tinuta adecvata si moderna.

3 comments

  1. mishu says:

    livrare gratuita doar daca iti comanzi 2 pizza mari, daca locuiesti in zona industriala

Leave a Reply


one + = 9